publisherngapak

komunitas publisher barlingmascakeb

Month: March, 2012

Jadwal Gathering Publisher Ngapaks 7 April 2012

About

Publisher Ngapak kuwe kumpulane komunitas wong sing pada nggolet dhuwit sekang IM [Internet Marketing] wilayah Banjarnegara Purbalingga Banyumas Cilacap Kebumen [Barlingmascakeb] sing uripe nang seanterio dunia sing nganggo basa ngapaks.

Mayuh pada blajar bareng-bareng wong inyonge esih nyubi.

 

Advertisements