About

by publisherngapak

Publisher Ngapak kuwe kumpulane komunitas wong sing pada nggolet dhuwit sekang IM [Internet Marketing] wilayah Banjarnegara Purbalingga Banyumas Cilacap Kebumen [Barlingmascakeb] sing uripe nang seanterio dunia sing nganggo basa ngapaks.

Mayuh pada blajar bareng-bareng wong inyonge esih nyubi.

 

Advertisements